Morgan och Ola-Conny!

Av , 03 april 2012 18:38

Igår drog programmet ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny” igång på 5:an och enligt tittarsiffrorna var de två Ullared-profilerna mer populära än självaste Zlatan Ibrahimovic som samtidigt intervjuades på 3:an. ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny” hade 452 000 tittare under gårdagens premiäravsnitt.

Om programmet: En stark resa med Morgan & Ola-Conny

Radarparet Morgan och Ola-Conny lärde vi känna under tre säsonger av dokusåpan Ullared. De tog steget ut ur lagret och brödavdelningen, genom tv-rutan och rakt in i det svenska folkets hjärta med prestigelös stil och klassiska oneliners. Nu är det dags att vidga vyerna och bredda horisonten.

VD:n Boris Lennerhov på Gekås har beviljat en månads semester för Morgan och Ola-Conny. Nu är det alltså stora världen som gäller för den dynamiska duon. Vännerna packar väskorna, säger au revoir till lagret och brödavdelningen och lämnar Sverige. På turen står metropoler som London, Paris, Marrakesch och Tokyo, samtliga ganska annorlunda jämfört med Ullared. Följ grabbarna grus på deras starka resa på kanal 5 måndagar framöver!

Morgan och Ola-Conny är heta som få!

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy