Ullared Kjell får revansch!

Av , 23 juni 2010 19:56

Trivseltorsten gjorde ju tidigare ett inlägg i debatten kring Ullared-Kjell när det begav sig. Nu var det länge sedan vi hörde något från livsnjutaren från Oxie men döm av vår glädje över följande nyhet. Ullared Kjells produkter säljer i en rasande takt. Nu får han den första royaltychecken och det lär ska handlar om femsiffriga belopp! Folkets hjälte Ullared-Kjell kommer att få ett rejält tillskott i kassan vilket glädjer Trivseltorsten oerhört!

Det har har tidigare ryktats om att Gekås nya serie med Kjell-produkter är en enorm försäljningssuccé. 5000 Kjell-skohorn hade sålt slut på mindre än två veckor. Nu har det gått fyra veckor sedan lanseringen och succén bara fortsätter – totalt har 20 000 Kjell-produkter sålts. De säljer bättre än den officiella kronprinsessbröllops-chokladen.

Ullared Kjell-Andersson lånade ut sitt ansikte till produkterna och nu kan han börja att inkassera lön för mödan. Varje månad får han en del av vinsten och lagom till midsommar kommer den första royaltyutbetalningen. Kjell Andersson himself själv tar det hela med ro.
”Det är väl roligt att produkterna säljer bra men jag har inte så mycket koll på det där, säger han”. Veckan efter midsommar ska Kjell till Ullared för att inviga en ny avdelning på Gekås – det hela ska filmas till nästa säsong av realityserien ”Ullared”. ”Ja, de frågade om jag kunde komma men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi får se när jag kommer dit, säger Kjell!

Ullared Kjells produkter

Skohorn i metall med text: ”Ingen jävla plastaskit”.

Ullared Kjell T-shirts med text: ”Jag vill inte gå här mer”.

Tändvätska med text: ”Jag dränker in det rätt bra. Sen får det ligga och dra”.

Solglasögon

Tältpinnar

Fotografier

Törs vi hoppas på att Ullared-Kjell dyker upp i rutan i något mer sammanhang framöver? En sak är då säker, om han gör det så blir det ”ingen jävla mög”.

 

Vi bjuder även på ett klipp som påminner oss alla om hur skön livsnjutaren Ullared Kjell verkligen är. Varsågoda här kommer ”Ullared Kjell tänder grillen” i en repris:

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy