Svenska Miljonärer på Kanal 5

Av , 21 april 2012 13:42

Vilket skönt program ”Svenska Miljonärer” är. Varje vecka får man möta tre mångmiljonärer, som på egen hand byggt upp sina förmögenheter, och som har en livsstil som får vanliga människor att antingen bli avundsjuka eller bara förundrade alternativt fascinerade. Somliga blir säkert förbannade också av programmet. Personligen tycker jag att det är en samling sköna filurer som 5:an lyckats dra ihop. Vi har fått möta Super-entreprenören Leif-Ivan, skrothandlaren Anders Sydborg (med fru) och hotelldirektrisen Gabriella m.fl.

Makarna Sydborg poserar utandför sin enkla boning

Programmet i sig är en typisk kanal 5 produktion där det mesta känns uppgjort i förväg och avsnitten kryddas med sköna ljudeffekter och liknande. Tänk Färjan, Ullared, Morgan & Ola-Conny så vet nu ungefär hur Svenska Miljonärer är. Behållning är de medverkande människorna, tillika miljonärerna som har en något annorlunda syn på det mesta. Att de dessutom har råd med alla galna upptåg skapar stor underhållning!

Anders Sydborg är en favorit och vi får följa hans tokerier på Ollonnäs slott tillsammans med en fru som inte går av för hackor. De skjuter som galningar, spränger husvagnar och åker på alla möjliga motordrivna fordon. Helt galet! Även norrlänningen Leif-Ivan har en underbar stil. En riktig gammaldags bilskojar-typ som har inrett sitt hem med flådiga möbler dekorerade med bladguld. Han tar det mesta här i livet med ett garv.

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy