Man behöver inte vara alkoholist…

Av , 25 januari 2010 18:37

Bara för att man utvecklat en stark törst! Fråga Ingvar Oldsberg.

Tidigt i söndags morse skulle Ingvar Oldsberg och en vän flyga till Innsbruck för att kolla in handbolls-EM. Biljetterna var bokadeDet bara porlar ner... sedan länge och flyget gick redan klockan 07.05. Men när Oldsberg kom till Landvetters flygplats, efter en natts festande, blev det stopp direkt i incheckningen. Han var för dyngrak för att släppas ombord på flyget.

Vi var roliga och igång när vi kom till flygplatsen. Vi sjöng och pratade med folk och det blev stopp redan i första läget. De sa att vi var för fulla så det var bara att åka hem igen kommenterar Oldsberg själv incidenten.

Gin & Tonic?Kvällen innan hade han haft fyra vänner på besök och tillsammans delade de på en flaska sprit (en….yeah right!). Jag tyckte inte att det var någon idé att gå och lägga sig eftersom flyget gick så tidigt, så vi satt uppe. Vi tog nog en flaska gin och tonic hos mig. Sedan gick vi ner på en restaurang, men där drack jag bara vin, säger Oldsberg.

Genom åren har det gått många rykten om att du har alkoholproblem. Vad vill du säga om det?

 Nej, för tusan. Däremot tycker jag att det är skoj att dricka. Har jag ett partaj så tar jag gärna 3–4 (hahahaha) drinkar i stället för en. Det här var första gången jag drack sedan nyår.

Härligt med människor som säger som det är! Inga krusiduller. Oldsberg gillar att dricka och vem fan gör inte det! Handboll suger ju dessutom stenhårt! Bra där, Ingvar!

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy