Kjell i dokusåpan Ullared – en vardagshjälte!

Av , 01 december 2009 19:51

De flesta tv-tittare (utom de som anser sig vara för fina för att kolla på dokusåpor) har väl bekantat sig med Kjell vid detKjelle här laget? Kjell, som i den underbara snubben i Kanal 5:s serie Ullared. Idag publicerade Expressen en artikel om Kjell med familj där man lyfte fram alla problem som de hade upplevt efter sin medverkan i ovan nämnda produktion. Tydligen har människor målat ut Kjell som alkoholist som ”dricker i barnens närhet” och liknande. Även frun och barnen har fått stå ut med hårda ord som ”white trash” och så vidare.

Efter att ha läst detta tyckte vi på Trivseltorsten.se att det var på sin plats att hylla Kjell ordentligt! Observera att detta sker helt utan kvasi-intellektuella undertoner, sarkasm eller liknande ”von oben” attityd. Kjell är den skönaste människa som någonsin klivit in i någon av skitkanalen Kanal 5:s produktioner. They´re not worthy! Om man säger så… Han representerar den vanliga svenska mannen som tar med sin familj på en semester som han egentligen inte själv vill åka på. Med en ardenners beslutsamhet biter han sedan ihop under en två veckor lång shopping-orgie på GeKås i Ullared.

Med ett ansikte av sten och en attityd hårdare än Björn H:son Larssons i första filmen om Göta Kanal, låter han sedan familjen hållas och göra det de tycker om, vilket innebär att handla allt som går åt för dem under ett år framåt. Han stannar troget vid campingen och ser till att inte tältet blåser iväg, sköter grillen (blåser på rejält med tändvätska) och tar t.o.m. ut sina nära och kära på kanothajk. Detta trots att han hellre (enligt egen utsago) skulle flytt landet för något varmare ställe på semestern. Är det då sedan konstigt att Kjell unnar sig både en och två groggar med rejäl oktan? Handen på hjärtat. Hur många svennar firar en sommarsemester utan att ”stänka på” lite extra?

image_galleryOch White trash…Vad är det för jävla skitsnack egentligen? Förmodligen är det väl, i vanlig ordning, de coola storstadsmänniskorna med tillgång till det ”rätta” utbudet, de som har ”koll” som har öppnat käften igen! Hela serien Ullared andas av en unken översittar-attityd där man visar ”losers” som vi kan skratta åt hemma i sofforna. Tragiska människor utan liv som åker på lågprisvaruhus och köper sig fördärvade osv. Lite i smyg gömmer vi undan den ”kjell” som vi alla har inom oss i någon mån. Det är då det känns jävligt befriande med en människa som Kjell som står upp rakryggad för den vanliga svenska mannen med den ocoola familjen!

I dessa tider av skitnödighet och politiskt korrekthet, modehysteri och allmän ängslighet behövs det människor som Kjell. Människor som vågar stå upp för den de är utan att knussla. Självklart är inte den bild vi fått av Kjell via tv-rutan den sanna och kompletta bilden av honom.Vi betvivlar dock inte för en sekund att han är världens bästa far till sina barn och världens bästa make till sin fru.

Vi är många ”svenska karlar” i det här landet, som i ärlighetens namn kanske drar på lite extra, både på groggbuffén och med tändvätskan ibland (i synnerhet i semestertider). Kjell är värd all respekt som (utan censur) törs visa upp denna bild av den typiske svenske semesterpappan på bästa sändningstid. Vi hoppas att han får upprättelse och vi vill på detta vis framföra vår hyllning, till den hårt arbetande familjefadern som helt utan gnissel accepterar att mannens lott ”det är att jobba” och att kvinnorna bestämmer i slutänden. Till innemänniskorna i storstaden vill vi bara säga: Raka fittan karljävlar och hoppas att ni sätter latten i fel strupe! Lev era ängsliga, ytliga liv och låt Kjell njuta som den livsnjutare han är! Allt ni har är ”jävla plastaskit” ändå!!!

Kjell - en vardagshjälte!

Kjell, we love you!

4 svar på “Kjell i dokusåpan Ullared – en vardagshjälte!”

 1. Old-Ox skriver:

  Kunde inte sagt det bättre själv! Kjell är värd all respekt.

 2. Pavo skriver:

  Äras den som äras bör,all heder till hjälten Kjell och hans familj.

 3. Alex skriver:

  Skitbra! Äntligen nån som inte klankar ner på Kjell!

 4. Linus skriver:

  underbart skön människa!

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy